Atalay Mühendislik Ltd. Şti. 1992 yılından beri eşanjör imalatı, enerji sektörü ve soğutma sistemleri gibi alanlarda hizmet veren kurumsal bir firmadır. Kuruluşundan itibaren kalite, hizmet ve fiyat üçgeni içerisinde ticaretin en ergonomik halini sunar. Sürdürülebilir yenilik ve kaliteye odaklanan firma zaman içerisinde Elâzığ başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri kapsamında 27 ilde hizmet vermeye başlamıştır. Alanında çalışan yetenekli ve becerili uzman ekibiyle birlikte enerji ve imalat konularında hizmet sağlamaktadır.
Başlıca hizmetleri arasında havalandırma kanal imalatı, merkezi sistem klimalar, soğutma sistemleri ve doğal gaz dalları yer almaktadır. Firma bunların yanı sıra klima sistemleri üzerine de çalışmalar yürütmektedir. Klima sistemleri içerisinde multi klima ve tüm soğutma sistemleri üzerine hizmet vermektedir.
Atalay Mühendislik tüm bu hizmetleri kesintisiz bir şekilde yerine getirebilmek amacıyla sürdürebilir bir gelişim takip etmektedir. Kendisini zamanla birlikte yenilemektedir ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kadrosunu da geliştirmektedir. Atalay Mühendislik; hizmette kesintisiz, sürdürülebilir ve kaliteli faaliyet prensiplerine bağlı kalarak sınır tanımamaktadır.

MİSYONUMUZ

Atalay Mühendislik Ltd. Şti. yılların birikimiyle birlikte müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlar. Bu itibarla tüm müşterilerine en doğru ve en uygun ürünü sunar. Faaliyet alanları bakımından genişliği ile birlikte soğutma sistemler, klima sistemleri ve mekanik sistemler üzerinde genişlemeyi amaç edinir. Bu bağlamda hizmetini toplumun geniş bir bölümüne ulaştırmak için çaba harcar. Kuruluşundan itibaren etik değerlerine ve sosyal sorumluluk bilincine sadık kalır. Karlılık ve verimlilik prensiplerinden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini her şeyden üstün görür.

DEĞERLERİMİZ

Atalay Mühendislik kendisini yoktan var edenin değerleri olduğu bilincini unutmaz. Bu bağlamda bir parçası olduğu değerlerini günlük çalışmalarında hayata geçirir. Bu değerlere bağlı bir kültür ve anlayışla hareket eden firma “Atalay Mühendislik Değer için Üretir ve İşinin Arkasında Durur” prensibini her şeyden yukarıda görür. Bu prensiplerinin arasında insan odaklı çalışmak, işine adanmışlık ve bağlılık, etik değerler ve şeffaflık, sürdürülebilir yenilikçilik ve sorumluluk bilinci yer almaktadır. Tüm işlerini başarıyla yerine getirirken başarı duygusuna kapılmaz ve çevreye karşı oldukça hassas davranır.

VİZYONUMUZ

Firma olarak pek çok projede imzası bulunan Atalay Mühendislik kendisini saygın firmalar arasında zirvede bulur. Bu yönüyle sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde değil Türkiye’nin her yerinde güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunmayı hedefler. Bu bağlamda herkesin ve her kesime hitap etmeyi amaçlar. Müşteri memnuniyetini ve insan kaynağını en değerli varlığı olarak kabul eder. Firma köklü geçmişini, müşteri portföyüne borçlu olduğunu bilir ve kendisine yakışanı sürdürülebilir şekilde yapmaya devam eder. Bu yönüyle rakiplerinin örnek aldığı ve sürekli fark yaratan bir firma olarak sektörü domino etmeyi sürdürür. Atalay Mühendislik köklü geçmişini çizgisini bozmadan devam ettirmeyi amaçlar ve müşterinin ayağına kalite götürmeye ant içmiştir.